PENEMUAN TERKINI! KAJIAN KLINIKAL KE ATAS PENGAMAL SHAKLEE

Smlm bila citer pasal Kajian pihak ketiga utk produk Shaklee, ada plak yg claimed UC Berkeley tu x wujud. Ada plak yg claimed kajian ni bias..

Haters will always be haters. Asal bukan Shaklee katanya..

Kami pon bukan suka sgt nk share2 pasal Shaklee ni. Tapi banyak dh bukti2, kajian saintifik yg direview pihak ketiga dan yg best nya ada plak LANDMARK STUDY!! (Baca post sy sblm ni mengenai landmark study). Dan bila kami dh guna sendiri. Dh rasa kesannya, baru kami berani nk share dgn org lain.

Landmark Study untuk produk Shaklee

Kami bukannya menjual semata2 mahukan org beli produk, tapi lebih kepada nak share cara kehidupan yang sihat. Kami cuma cadangkan. Tak de nak paksa pon customer amik. Kalau anda rasa suplemen tak perlu, jaga makan pon dh cukup..

Cop! Landmark study membuktikan sebaliknya.

Eh.. Sy pon ada je mkn suplimen. Asal bukan Shaklee. Kalau anda rasa suplemen apa2 pun sama je, landmark study membuktiikan sebaliknya. Ada plak yg makan suplimen LEBIH TERUK dari yg xmkn suplimen. (refer post before)


Kalau anda rasa Shaklee tak bagus, landmark study buktikan sebaliknya. Landmark Study ni dijalankan oleh Dr Gladys Block dengan team penyelidik dari University of California di Berkeley. Dia ni salah seorang epidemiologist ternama di US. Dr Block bertanggungjawab sepenuhnya ke atas kajian yang dijalankan dan keputusan ujian disahkan oleh saintis dari pihak ketiga.

Mati itu pasti. Esok boleh. Kejap lagi pon boleh. Tapi penting utk kita menjaga kesihatan diri kita dalam hayat yang masih ada ini. Jom ubah kepada kehidupan yang lebih sihat.
Share this article :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "PENEMUAN TERKINI! KAJIAN KLINIKAL KE ATAS PENGAMAL SHAKLEE"

Terima kasih diatas komen saudara/saudari yang dikasihi. Saya amat menghargainya.

Terima Kasih Komen Anda
 
Template By. Kunci Dunia - Designed By sensasi2020
Back To Top