Me, Myself and I

Assalamualaikum pembuka bicara..

Tentu kalian semua tertanya-tanya siapa la saya ni kan. Sebelum ni tak pernah pulak baca pasal Hannah Aziz ni. Ntah datang dari planet mana kan. Siapa Hannah Aziz ni sebenarnya. Jeng.. jeng.. jeng..

Well, actually saya dah lama terasa nak menulis blog ni. Dulu-dulu zaman sekolah saya selalu tulis apa yang saya rasa dalam buku. Then buku tu letak bawah bantal. Sebelum tidur ada je citer yang akan saya tulis dalam buku tu.. Hahahah. Zaman kanak-kanak ku.. Sekarang ni memang idok ler.. So nak dijadikan cerita saya mula serius dalam blogging ni start Dec 2014. Sebabnya apa taw? Sebab end of Nov 2014 saya join Shaklee. So one of selling medium kami (group Shaklee saya) adalah blog. So saya pada asalnya buat blog untuk bisnes la. Tapi bila banyak menulis blog and membaca saya jadi seronok blogging ni. Setiap hari ada je new thing pasal blog yang saya belajar. jadi perasaan seronok blogging tu makin hari makin bercambah. Chewahh.. Ok, sebelum saya mengarut dengan lebih banyak, baik saya citer kan serba sedikit pasal diri saya.

This is my luvely family..

I am a wife of Mohamad Arib and a mother of lovely Amani Safiyyah. Currently my daughter is 6 month old and still growing. Setiap hari adalah hari yang sungguh bermakna untuk kami mummy dan ayah Amani melihat  Amani membesar dengan sihat. Permulaannya saya bekerja sebagai pensyarah di Melaka dan kemudian bertemu dengan my soul mate which is oghang melaka, jadi end up nya menetap la di Melaka. hihih. However, saya sangat suka tinggal di Melaka sebab jauh dari kesibukan kota. I can't imagine myself kalau duduk kat KL. 

Berangan nak jadi WAHM a.k.a work at home mom. Berangan tak salah kan. heheh. Tapi jangan sia-siakan angan-angan itu. Jadikan ia satu kenyataan. And thats what i'm working on right now. Cuba merealisasikan angan-angan itu. Seorang Shaklee Independence Distributor. I wish i can give the very best service untuk semua prospek dan customer saya. Even, kalau u all tak terasa nak beli produk Shaklee lagi pon takpe, u guys still boleh usha-usha dulu and kalau ada sebarang kemusykilan saya tak keberatan nak berkongsi penyelesaian nya. Insyallah..

Hai semua.. Jangan lupa beli Shaklee dengan mami taw. 
Kesihatan kita kena jga taw..
Sayang semua..



Share this article :
+
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Me, Myself and I"

comelnya lahai amaniii hehehe .

done follow :)

heheh tq aunty sayidah napisah..

Salam singgah sini..comelnya dia...dan semoga berjaya
.

Salam singgah sini..terima kasih sudi singgah blog diana...semoga berjaya...comelnya dia..

terima kasih singgah kembali.. =)

Terima kasih diatas komen saudara/saudari yang dikasihi. Saya amat menghargainya.

Terima Kasih Komen Anda
 
Template By. Kunci Dunia - Designed By sensasi2020
Back To Top