VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK MACAM NEELOFA


Bila namanya perempuan. Tak lari dari nak kelihatan cantik kan. Perempuan dan kulit cantik memang tak dapat dipisahkan.

Nak-nak lagi kalau yang dah berkahwin. Kalau kulit tak cantik, mengerutu, berjerawat, berminyak, suami pun geli. Silap-silap tak nak jalan sebelah kita bila diluar rumah.

Sebagai wanita, penting untuk kita jaga kecantikan kulit kita sama ada dari dalam mahupon luaran. 

Banyaknya pilihan produk-produk kecantikan yang ada kat pasaran sekarang. Ada yang diminum atau makan. Ada yang digunakan pada wajah.

Sampai tak tahu mana satu yang selamat. 

Nak pakai pencuci muka kena ciri-ciri pencuci muka yang selamat. Kalau tak bukan bertambah cantik. Tapi jadi rosak pulak kulit muka tu. 

Siapa yang tak nak cantik macam Neelofa tu kan. Pipi pinkish-pinkish. Suami jalan sebelah pon bangga je. Siap jelos lagi kalau laki lain pandang. 

Meh daku nak cerita macam mana nak jaga kecantikan kulit. Tak payah pakai make up pon. Kulit moist je. Gebu lagi.

JAGA KULIT CANTIK DARI DALAM 

Nak jaga kulit cantik ni, benda yang paling penting adalah pemakanan.

Kita memang boleh pakai make-up untuk cantik. Tapi kebanyakan produk kosmetik yang ada di pasaran ada merkuri dan plumbum yang boleh rosakkan kulit kita.

Alamak!


Ingatkan pakai make-up nak cantik. Tapi lain pula yang dapat. Itu belum lagi bahan-bahan make-up tu masuk dalam liang pori-pori kat muka tu. Jadi jerawat la pulak.

Jadi jalan yang terbaik, yang paling selamat adalah dengan mengamalkan vitamin untuk kulit. Vitamin pon jangan makan sembarangan. 

Tak kan nak makan vitamin bancuh belakang rumah kot. 


Makan la vitamin yang ada kajian mengenai bahan-bahan dia. Yang terkawal kualiti nya. Yang penting vitamin dari bahan semulajadi. 

Bukan bahan kimia.

VITAMIN SEMULAJADI KULIT CANTIK

Melalui pengalaman hakak sendiri. Kulit hakak ni memang jenis bermasalah dari remaja. Selalu tumbuh jerawat kat muka.

Dan tangan pula gatal memicit. Jadi banyak la kesan-kesan parut kat muka ni. Pulak tu rajin pula menukar-nukar pencuci muka. Tapi tak jugak jadi apa-apa.

"Siap dah pergi buat rawatan dengan pakar kulit Dr. KO lagi tau."

Disebabkan hakak jelos tengok muka senior-senior Shaklee yang chomel tak hingat tu. Hakak nekad makan vitamin untuk kulit cantik yang ohsem ni.




Yes. VIVIX la vitamin tu. Siapa yang tak nak nampak 25 tahun lebih muda kan. Lebih senang cakap kulit tu macam baby la. 

Halus, mulus, gebu.
Eh. Silap-silap suami tak bagi keluar rumah tau. Nak pegang je muka kita selalu.

Mereka ni dulu ada yang kulit gelap. Ada yang kulit banyak parit sebab chicken pox. Tapi sekarang semuanya cantik-cantik.


Vivix ni memang dikenali sebagai produk antipenuaan. Dan dia ada kuasa yang luar biasa untuk lawan semua radikal bebas dalam badan kita. Lebih maklumat pasal vivix klik sini.

Maklum la zaman sekarang ni macam-macam pencemaran ada. Udara kotornya. Asap rokoknya. Asap kenderaan nya. Belum masuk makan benda-benda tak sihat macam fast food tu.

Semuanya jadi radikal bebas dalam badan. Sebab tu kulit senang nampak kusam. Kulit rosak. Sebab dalaman kita dah tak elok.

Vivix bertindak dari dalam sel lagi. Dia akan baiki semua DNA kita yang rosak. Menjadi DNA yang asal yang baik semula. 

Yang bestnya, bulan ni pulak tengah promosi vitamin kulit cantik ni. Hakak terus sambar DUA BOTOL diknon. 

Untung tau. Kalau yang belum jadi ahli lagi untung. Sebab beli dua botol ni dapat macam-macam.

Dapat beli dengan diskaun 5%
Free keahlian.
Dapat beli harga ahli.
Dapat bonus ahli 
Free postage


Memang untung sangat. Boleh jimat lebih RM200 tau. Banyak kan. Jom dapat kan vivix SEKARANG sebelum promosi ni habis. 

Jangan tunggu esok lusa. Sebab lagi lambat korang bertindak lagi lambat la nak dapat kulit macam neelofa yang membanggakan suami tu. Silap-silap lagi teruk jerawat naik muka.






Share this article :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK MACAM NEELOFA"

Haisss nak sangat cantik cam nilopak ni.. Tapinye tak kemampuan pulak.. aduhai..

Insyallah. Moga-moga ada rezeki Lea..

Terima kasih diatas komen saudara/saudari yang dikasihi. Saya amat menghargainya.

Terima Kasih Komen Anda
 
Template By. Kunci Dunia - Designed By sensasi2020
Back To Top