TELEKUNG REEHANS PILIHAN TERKINI MUSLIMAH

Assalamualaikum semua..

Setelah membaca tajuk tersebut, pasti anda semua tertanya-tanya. Apa kaitan Telekung Reehans ini dengan kedai vitamin saya ni.



Relax.. Sebenarnya ini adalah salah satu SEO contest yang dianjurkan oleh otai blogger kita saudara hasrul hassan. Memandangkan saya ni newbie dalam dunia blog ni, maka saya pon nak try la teknik SEO saya ni. Hehe

TELEKUNG REEHANS


Pada asalnya, saya tak pernah dengar lagi mengenai Telekung Reehans ni. Semasa saya blogwalking saya dapati banyak artikel mengenai Telekung Reehans ditulis. Jadi saya pon mulakan la pencarian saya tentang Telekung Reehans ni.


Mungkin ada antara anda juga yang belum pernah dengar mengenai Telekung Reehans ni.

Telekung Reehans merupakan satu inovasi kepada telekung solat sedia ada. Di mana telekung solat sedia ada di pasaran sekarang ini terdiri dari dua helai atau two pieces. Yang mana kalau terpijak kain nya boleh tertanggal.

Tetapi Telekung Reehans ini telah diinovasi menjadi sehelai telekung sahaja atau one piece. Jadi anda hanya perlu sarung telekung solat ini sekali sahaja dan anda telah bersedia untuk solat. Kerana ianya lebih menyerupai sehelai jubah.

MATERIAL KAIN YANG SELESA


Telekung Reehans dihasilkan dari material kain yang sangat selesa. Iaitu dari english cotton dan italian valentro.

Antara kelebihan english cotton dan italian velantro ialah


  • Kain nya yang sederhana ringan. Tidak terlalu keras sehingga rasa kurang selesa. Dan tidak terlalu nipis sehingga jarang dan menembusi aurat.
  • Kain kapas berkualiti tinggi. Ianya tidak berbulu terutamanya selepas dicuci. Walaupun dicuci berkali-kali.
  • Kain yang sejuk dan nyaman. English cotton terkenal dengan kelembutan materialnya sehingga siapa jua yang menggunakannya akan berasa nyaman walaupun dalam cuaca panas. 

TIGA PILIHAN MENARIK


Bertepatan dengan tagline nya Ibadah Selesa, In Sha Allah Hidup Ceria,  Telekung Reehans menyediakan tiga pilihan menarik kepada pengguna.

Reehans Balqis


Sangat sesuai bagi mereka yang suka kan kelainan atau fabrik bercorak. Reehans Balqis diperbuat dari english cotton dan mempunyai hampir 30 corak yang menarik.

Ianya juga terdiri dari dua saiz yang berbeza mengikut ketinggian individu.

Reehans Nur


Telekung Solat Reehans jenis ini pula dihasilkan dari fabrik Italian Velantro. Mempunyai 7 pilihan warna yang cantik.

Rekaan nya juga mempunyai bahagian bawah seperti renda yang mana ianya tidak mudah ditiup angin menjadikan telekung solat tersebut 'terletak' apabila dipakai.

Reehans Rania



Rekaan Reehans Rania hampir serupa dengan reehans nur. Cuma ia tidak mempunyai renda di bahagian bawah.

Walaubagaimanapun ia sangat selesa dipakai dan memudahkan solat.

Dengan rekaan eksklusif ini, menjadikan Telekung Reehans ini sangat sesuai untuk dijadikan hadiah kepada yang tersayang. Atau pun boleh dibuat sebagai hantaran.


Untuk tempahan atau maklumat lanjut mengenai Telekung Reehans ini, anda boleh hubungi talian seperti berikut:


Whatsapp/telefon: +6011-14481591
Emel: reehanstelekung@gmail.com
Facebook: Reehans Telekung
Website: www.reehans.com

Bagi memastikan kelancaran solat, anda juga boleh mengamalkan set kesihatan sendi yang mampu untuk melancarkan pergerakan sendi-sendi anda. Maklum la bila solat ia melibatkan banyak pergerakan sendi.


Jika anda berniat untuk menghadiahkan Telekung Reehans ini kepada ibu anda di kampung, elok la disertakan sekali dengan set kesihatan sendi dari Shaklee ini. Ibu tua kita di kampung biasanya selalu mengalami sakit sendi dan menyukarkan pergerakan solat.

Jadi dengan adanya Telekung Reehans dan Set kesihatan Sendi Shaklee ini, pasti Ibadah Selasa, In Sha Allah Hidup Ceria.

Untuk pesanan Set Sendi Shaklee secara online



Atau hubungi saya untuk maklumat lanjut





Share this article :
+
Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "TELEKUNG REEHANS PILIHAN TERKINI MUSLIMAH "

Wahhh... terbaik entry ni... semoga berjaya kak... insha Allah...

Good luck juga untuk awak. Dapat semangat dari awak ni sebenarnya..

Menarik tgk telekung ni, yg bunga2 tu nampak hebat

Yg bunga2 tu english cotton. Insyallah rasa sejuk je pakai utk solat

somoga berjaya dlm kontest telekung reehans ye! :D

Kena berguru dengan nik. Banyak yang perlu dipelajari.

semoga berjaya & tahniah sebab rajin join contest2 besar macam ni. Tu pun kira dah berjaya. macam saya ni tak berjaya lagi nak cari mood bercontest bagai hahaha

Tq suria. Maklumla lepas join BBN semangat berblog luar biasa. Hehehe

Semoga berjaya dengan kontest ini. Dengan ini saya terima secara rasmi penyertaan ini.

salam, BW here :)
inovasi telekung yg sgt memudahkan kaum hawa utk beribadah
semoga berjaya!

Moga jenama reehans telekung ini dapat menjadi salah satu pilihan oleh muslimah masa kini

Terima kasih diatas komen saudara/saudari yang dikasihi. Saya amat menghargainya.

Terima Kasih Komen Anda
 
Template By. Kunci Dunia - Designed By sensasi2020
Back To Top