PERCUTIAN PERCUMA KE BANGKOK

Assalamualaikum semua..

Sawadikap.. Kap kun kap. Wahh terujunya saya nak pergi percutian percuma ni. Kalau anda semua nak tahu Shaklee baru sahaja launch starship award iaiti percutian percuma ke Bangkok.

Siapa nak. Siapa nak.


Barang percuma apa yang orang tak nak betul tak. Ya allah ruginya siapa yang lepaskan peluang ni. Seumur hidup saya belum pernah lagi orang nak bagi pergi melancong percuma. Ini la first time baru nak merasa. Alhamdulillah. Dapat juga rasa kan.

Percutian yang Shaklee bagi ni bukan setakat percutian percuma taw. Shaklee bagi percutian 6 BINTANG!! PERCUMA! Bukan cokinya punya. 4 hari 3 malam lagi.. Best kan. Best kan.

Teaser BANGKOK FREE TRIP 



Sebenarnya setiap tahun memang Shaklee ada offer percutian mewah ni pada ahli-ahli yang layak. Biasanya ahli yang layak ni level coordinator dan ke atas. Macam tahun ni Shaklee offer dorang percutian mewah ke Italy dan umrah.



Biasanya nak dapat bercuti ke USA, Italy or Umrah ni kena kumpul point. Which is kena struggle sikit la nak dapat point tu kan. But this time kami hanya perlu naik satu level je. Which is memang senang sangat nak naik level yang ni..

Antara hotel yang akan kita duduk nanti. Kata percutian 6 BINTANG..









Ya allah. Seriously. Saya rasa tak sabar sangat dah nak pergi percutian ni sama-sama dengan anda semua. Untuk semua ibu-ibu ini lah masa nya untk kita dapatkan "me" time kita. Kalau selama ni kita sibuk uruskan rumah tangga, uruskan anak-anak. Tapi kali ni kita dapat relax dan happy. Tak payah fikir pasal duit. Semuanya DITANGGUNG!

Untuk anda yang masih belajar, percaya la. Ini la masa nya anda nak dapat melancong best macam ni. Kalau nak harap makan gaji memang tak dapat macam ni dik. Jom ikut akak pergi Bangkok jom.

Meh saya belanja sikit apa yang kita semua akan buat di Bangkok nanti..

Grand Palace

Water taxi at Chao Phraya River

Chatuchak Weekend Market

Floating Market
Tempat pembuatan Thai Silk

Yang saya rasa happy sangat ni, sebab offer ni tak terhad kepada beberapa orang. Tapi.. Sesiapa je yang layak memang automatik dapat offer tu. Jom semua adik, kakak, cik abang, cik adik, makcik, pakcik. Jom join saya ke Bangkok.


Jangan lupa hubungi saya untuk maklumat lanjut mengenai PERCUTIAN PERCUMA ni ye.. Saya tunggu taw.



Share this article :
+
Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "PERCUTIAN PERCUMA KE BANGKOK"

Semoga kita ada rezeki ke sana atas tajaan shaklee...amennn

Asalamualaikum..ana..singgah jup...best ni..tapi tak dapat join..tak ada pasport

Tq kak singgah. Tak de pasport takpe. Nanti boleh buat.

salam Ana..terima kasih singgah di blog JM...ini kunjungan balas ye

percutian percuma ke Bangkok..menarik tu..hotel lah berbintang kejora ehehe..JM pun baru je balik dari Bangkok trip Solo on Jun hari tu..mmg seronok...enjoy your free trip nanti ye

Kena cepat bertindak ni kalau nak ke Bangkok dengan PERCUMA

Terima kasih JM. Memang tak sabar nak join free trip ni..

Wow.memang best sangat kalau dapat pergi Thailand

Wow.memang best sangat kalau dapat pergi Thailand

Percutian lebih bermakna kalau disponsor kan..hehe

rugi sape yg taknk rebut pleuang ni..trip shaklee memang fully sponsored.. elaun makan pun diberi..best giler

Last pergi thailand ada tahun 2001. Berbelas tahun dah xjejak. Hehe

Exactly how i feel.. hehe tq singgah

Memanv tak ingin lepaskan peluang ni. Moga ada rezeki..

alola...


bestnya dpt percutian percuma..

Rugi kalau tak dapat efektif kan sebab dia bukan kira point

Ramai juga yang bakal layak ke Bangkok dengan percutian percuma ni

Terima kasih diatas komen saudara/saudari yang dikasihi. Saya amat menghargainya.

Terima Kasih Komen Anda
 
Template By. Kunci Dunia - Designed By sensasi2020
Back To Top